
3 kiloa kurkkuja
kilo sokeria
kilo sipulia
6 dl etikkaa
0,5 dl suolaa
2 rkl sinapinsiemeniä
tilliä
paprikaa
Raasta kurkut ja sipulit karkeaksi raasteeksi. Kiehauta liemi mausteineen. Lisää sekaan kurkku-sipuliraaste, silputtu tilli ja kuutioidut paprikat väriä antamaan. Keitä seos miedolla lämmölla kuultavaksi. Purkita pikkelsi.



Excellent food & lifestyle blogging! You got a great eye for finding & sharing life-enhancing dishes, food projects, & events &/or environments! I loved that you posted the gorgeous edible flower pasta dish from Bar 9, Helsinki, & then printed the recipe along with that fablous flower! & you identified the flower! Could you please scout out other fascinating meals — both from Finnish restaurants, & maybe Nordic &/or other European restaurants/esting clubs & report on them?!
Thank you for your words and that good idea!
Oops. My email is halseyhouse@aol.com
Erittäin maukas,sopii monen ruuan kanssa. Helppotekoisuus plussaa.
Mukava kuulla palautetta, kiitos.