12.10.2015

SUPPILOVAHVEROKEITTO

 

1 litra tuoreita suppilovahveroita

1 sipuli

1 rkl rypsiöljyä

1 litra kasvislientä

ripaus valkopippuria

150 g Koskenlaskija sulatejuustoa

1-2 tl rakuunaa

1-2 tl kirveliä

1 rkl maizenaa

1 dl kermaa

Pilko sienet, kuori ja hienonna sipuli. Kuullota sipuli öljyssä, lisää sienet ja haihduta sienistä poistuva neste. Lisää suurin osa kasvisliemestä ja mausteet. Pilko sekaan juusto ja hauduttele puolisen tuntia. Sekoita maizena loppuun kasvisliemeen ja suurusta keitto. Sitten sauvasekoittimella sur-sur sekoitellen, kerma vielä lisäten ja se on siinä. Ohje on neljälle annokselle.

 

2 comments on “SUPPILOVAHVEROKEITTO”

  1. Niin nam ystäväni juuri soitti ja kertoi tuovansa suppiksia, yhdessä mennään vkl metsään. Ihania ohjeita sinulla, olet hyvänmielen pakkaus❤ kiitos julkaisuistasi

    1. Voi kiitos ❤ Syksy on kyllä ihanaa syysherkkujen aikaa. Ihana ystävä sinulla kun tuo suppiksia ja vielä yhteinen retkikin tulollaan.

Leave a Reply to Anne Rantala Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *